Idag såg jag en häftig bil på stan

Idag när jag var ute och handlade lade jag märke till en riktigt häftig bil i trafiken. Den var målad i röd, svart och vita färger och jag blev lite nyfiken på vad detta var för något. Jag fick sedan reda på att detta var en bil som representerade det amerikanska företaget Rigid Industries som är en tillverkare av extraljus och ljusramper. Jag hade faktiskt planer på att köpa en just sådan ramp i höstas och därför var det kul att just jag lade märke till denna bil. Man borde nästan ha gått fram till föraren och frågat om en rabatt!

För er som vill veta mer om Rigid och deras produkter så vill jag rekommendera Rigid.nu där ni kan lära er mer om varumärket Rigid Industries.

Vill rekommendera Tommys sajt om blixtljusramper

På tal om fordon och belysning så vill jag passa på att lobba lite för Tommys webbsajt. Han jobbar inom uttryckning och är tokig i alla lampor som blinkar, så kallade blixtljus och blixtljusramper. Han driver webbsajten Blixtljusramp.nu som troligtvis kommer att bli en butik inom en snar framtid. Om ni är intresserade eller vill veta mer om denna typ av produkt så får ni gärna besöka hans webbsida. Kontaktuppgifter finns på sidan om så önskas.