Snabbare laddningstider på bloggen!

Äntligen har vi genomfört ett byte till en ny leverantör som hostar vår webbsajt. Egensajt.se som funnits i många år i branschen erbjuder både hosting och utveckling till privatpersoner och företag i olika storlekar. Det är inte lätt att veta vart man ska vända sig för att hitta en bra leverantör men jag tror jag hittat min favorit i denna djungel. Det är viktigt att påpeka att detta endast är min personliga åsikt som är baserad på min egna upplevelse av flera olika webbhotell på den svenska marknaden.

Troligtvis Sveriges bästa webbhotell

Jag vågar konstatera med full övertygelse att Egensajt enligt mig är Sveriges bästa webbhotell, och mycket tack vare deras fantastiska kundtjänst som gör allt åt kunden. Hittills har jag inte stött på några problem förutom att mejlen strulade precis vid flytten men detta åtgärdades omedelbart. Det som jag har upptäckt som skiljer dom i jämförelse med andra webbhotell är att man endast betalar för det man använder. Om du inte använder mer än en viss mängd resurser så behöver du inte betala onödiga överpriser för din tjänst.

Detta låter troligtvis inte så unikt men inom världen av webbhotell så betalar du oftast ett pris även när du använder minimalt med utrymme på disken eller bandbredd. Detta ger upphov till en helt annan typ av flexibilitet än vad många är vana vid. En guldstjärna till hela deras team, tack för att ni finns!